Beetje simpel, maar wel lekker!

pasta

PASTA! Lekker om de week mee door midden te hakken. Oké dat is misschien gewoon een slap excuus, want we hadden hier gewoon heel veel zin in. Waarom spek? Omdat het lekker zout is en ik geen zin had om gehakt of kip te marineren. Zongedroogde tomaat en spinazie om het enigszins gezond te maken, want de nodige vitamines schijnen ook belangrijk te zijn.

 

 

Wat heb je nodig?
– verse pasta; deze is van de ALDI, lekker goedkoop dus.
– zongedroogde tomaatjes
– spinazie
– spekreepjes

Hoe maak je het?
Ik gebruikte voor 2 personen 200 gram spinazie, een bakje zongedroogde tomaten, 250 gram verse pasta en een bakje spekreepjes. Kook de pasta zoals het hoort (zie verpakking). Snijd de tomaatjes fijn en bak deze samen met de spinazie en spekreepjes, zonder olie, in een koekenpan. Schep zoveel mogelijk op je bord, maar houd ook een beetje over voor de rest natuurlijk!

p.s. voor degene die zich hadden verheugd op fodmap receptjes, die heb ik (nog) niet..

Plaats een reactie