Wauw! Tot gisteren had ik al drie weken geen pasta gegeten. Dus toen ik mij bedacht wat ik mijn vriendinnetjes ging voorschotelen was ik daar gauw over uit. Deze maaltijd – zoals de meeste pasta’s – is zeer eenvoudig om te maken en zo klaar. Wat het overigens niet minder lekker maakt, want wij hebben alles tot aan de bodem van de pan opgegeten.
Wat heb je nodig (2-3 personen)?
– 1 bakje kruidenroomkaas
– 1 bakje champignons
– 300 gram verse spinazie
– 250-300 gram pasta
– 1 gerookte kipfilet
Hoe maak je het?
– Kook de pasta gaar binnen 10-12 minuten.
– Terwijl de pasta op het vuur staat snijd je de champignons in partjes en bak deze op middelhoog vuur. Ik had zelf nog een halve courgette in de koelkast dus deze heb ik er ook in stukjes bijgevoegd.
– Vervolgens kan de spinazie erbij en deksel erop zodat de spinazie makkelijk en snel inkrimpt.
– Daarna kan de kruidenroomkaas erbij en tot slot de laatste minuut nog even de kip mee bakken.
– Tot slot de pasta afgieten en aan tafel!
Eet smakelijk :).