Er gaat (bijna) niets boven het weekend goed afsluiten met een burger. Voor mij was dit helaas alweer veel te lang geleden – ik tel die onsmakelijke burger die ik laatst bij een bekende fast food keten heb gegeten maar even niet mee – dus ik had hier heel veel zin in.
Wat heb je nodig (1 persoon)?
– Meergranenbol/waldkornbol
– 1 ei
– 1/2 tomaat
– 1/4 ui
– 4 plakjes komkommer
– 1 plakje oude kaas
– handje gemengde sla
– 1 hamburger
– Yofresh- Ketchup
Hoe maak je dit bouwwerk?
1. Bak de hamburger op laag vuur aan beide kanten gaar (10 minuten).
2. Snijd ondertussen de tomaat, uit en komkommer in schijfjes.
3. Broodje kan eventueel nog even in de oven als je deze warm wilt hebben.
4. Vervolgens bak je het ei en leg je de laatste 2 minuten van het vlees bakken een plakje kaas op het vlees.
5. Bouw de burger naar eigen wens op een willekeurige volgorde.
6. Voeg naar smaak de sauzen toe en klaar!