Back in the game

IMG_20150825_180624

Na een reis van 2 maanden door Zuidoost-Azië ben ik weer terug van weggeweest. Mijn planning is om het fodmap dieet te gaan volgen en nee dat is niet om af te vallen, dus ik blijf nog steeds lekker foodblogs posten :).

Voor vandaag even een eenvoudig gerechtje uit Azië, omdat ik het nog lastig vind om afscheid te nemen van die te lekkere keuken. Ik hou nou eenmaal niet van Hollandse pot en Aziatisch eten is ook nog eens heel goedkoop, als je het goed aanpakt tenminste.


Wat heb je nodig?
– 100 gram pittig gekruide kip
– 150 gram bami groenten
– yum yum noodles (smaak naar keuze)

Hoe maak je het?
Dit is koken voor dummies, heel eenvoudig dus. Aangezien ik net terug ben en ik 2 maanden niet heb gekookt ben ik een beetje lui geworden wat koken betreft, tsja en misschien ook wel een beetje met andere dingen. Ik had geluk, want bij de Dirk waren de bamigroenten in de aanbieding voor slechts een euro en uit een zo een pakket haal je makkelijk 3 porties. Tel uit je winst! Voor 45 cent heb je al een zakje noodles, ik koos zelf voor kipsmaak. En voor 90 cent had ik 100 gram kip. Bak de groenten en de kip in de pan terwijl je water kookt in jawel de waterkoker. Schenk het kokende water bij de noodles en voeg tenslotte de gebakken groenten en kip er aan toe. Hallo overheerlijke maaltijd van €1,68! Oh ja voor ik het vergeet lekker veel sambal erbij om het wat pittiger te maken, als je dat aankunt tenminste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s