VIP – VERY ITILIAN PIZZA

IMG_20141026_032053 IMG_20141026_031841

Afgelopen zaterdag besloot ik samen met een vriendin om wat buiten de deur te eten. We hadden beiden geen zin om te koken en wilde wat eten bij een van de nieuwe eettentjes in Leiden.
Helaas zaten veel restaurants al vol, we waren dan ook wel laat. Maarja dat is juist mijn idee van uiteten, dat je het spontaan bedenkt.
We zijn uiteindelijk, na veel afwijzingen, beland bij het voor Leiden nog nieuwe VIP. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij deze keten heb gegeten en het beviel goed!
Vooraf diverse antipasti op zoals parmaham met mozzarella, gebakken champignons, olijven en wat stokbrood met dip.. heerlijk. Als hoofdgerecht koos ik voor tortellini gevuld met parmaham in roomsaus met rucola. Het was goddelijk en teveel om op te krijgen. Als dessert nam ik een cappuccino, want ik ben nou eenmaal gek op koffie. Mijn vriendin nam een scorpino en geloof mij, die was de moeite waard. Voor nog geen 40 euro per persoon waren onze buikjes rijkelijk gevuld en hebben we ook nog genoten van 2 flessen witte wijn. Al met al een geslaagde avond en een aanrader om een keer te gaan eten.

Vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding en genoeg plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s